به گزارش جام جم آنلاین، درجه سرلشکری «شهید زاهدی» از سوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح مطرح و با تأیید رهبر معظم انقلاب اسلامی به خانواده ایشان اهدا شد.
این درجه به پاس عمری مجاهدت و تلاش بیوقفه این شهید والامقام در جهت حفظ امنیت و اقتدار ایران اسلامی است.
سردار ابوالقاسم فروتن رئیس حوزه ریاست ستاد کل نیروهای مسلح و همرزم شهید زاهدی در حاشیه این مراسم گفت: شهید زاهدی نسبت به بیتالمال حساسیت بالایی داشتند و اجازه نمیداد کسی از آن سو استفاده کند.
گفتنی است، سردار زاهدی در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳ در حمله موشکی نظامیان صهیونیست به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق به همراه سردار حاجیرحیمی و پنج مستشار نظامی دیگر ایران به شهادت رسید.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد